2018.10.10

Vi har nå begynt på arbeidet med å klargjøre det liggeunderlaget som navigatøren hadde til å ligge på fremme i nesen

. Planen er å midlertidig å tilbakemontere dette i flyet
. Liggeunderlaget er et todelt brett hvor den bakre delen kan skyves frem og tilbake. Navigatøren kunne slik tilpasse underlaget slik at det fungerte både når han skulle betjene bombesiktet, og når han skulle fungere som skytter med den forrerste MG 15. Da flyet ble hevet i 2012 var all polstring borte fra underlaget, og bare rammeverk og finer var igjen.Heldigvis er disse delene fremdeles i en meget god tilstand
. Den originale fineren har vært lagret i mer enn 1 år liggende neddykket i Poly Ethylen Glykol, og vi er nå igang med å nagle denne fast til underlaget igjen. Kulelagrene som er montert langs siden av liggeunderlaget, har vi renset i et bad inneholdende kaldavfetting og som ble plassert ned i et Biltema ultralydapparat

* All questions are preceeded by the phrase ‘ Over the past 4 weeks.’Sexual counseling and education (sex therapy, cialis generic.

. Lagrene fungerer nå tilfredsstillende igjen og er nå montert tilbake på liggeunderlaget.

Her kan en se liggeunderlaget sett i fra utsiden av nesen og bakover.

Bilde av arbeidet med å nagle fast igjen fineren på den fremre seksjonen av liggeunderlaget, Legg merke til kulelagrene langs utsiden av rammen. Dette er de originale lagrene som fortsatt fungerer tilfredsstillende.

Et bilde som er tatt før nese og cockpit ble løftet ut av vannkaret. Her kan en se underlaget slik som det så ut da flyet ble hevet.

Liggeunderlaget sett fra bakkant og fremover. Her er fineren over den bakre delen blitt demontert og lagt ned i PEG.


Bookmark the permalink.

Comments are closed.