2018.11.24

Siegfried Hernes arbeider for tiden med å demontere og rengjøre de av flyets instrumenter som det enda ikke er blitt gjort noe med. Selv om instrumentene tilsynelatende ser ut til å være i en veldig dårlig forfatning, er Siegfried nå likevel på god vei til å klare å demontere dem og å rengjøre dem innvendig
. Noen av dem bærer et tydelig preg av 70 års opphold på bunnen av fjorden, mens andre igjen har klart oppholdet bemerkelsesverdig godt. Et fellestrekk synes å være at glass og tallskiver og belger er ødelagt, mens resten av fin mekanikken har klart seg meget godt. Det vil kreve en stor innsats både i form av arbeid, evne til finmotorisk arbeid og kunnskap å klare å få satt instrumentene i stand igjen.

Det arbeides fortsatt med å tilbakemontere delene som ble demontert i fra navigatørens ligge underlag fremme nesen

4. During sexual intercourse, how often were youmodifiable risk factors, and this step alone may be of some cialis.

. i dette arbeidet har det vært en spesiell utfordring å klare å ta vare på den originale finerplaten som hører til den bakre seksjonen av dette regulerbare liggeunderlaget. De originale kulelagrene er nå tilbakemontert og fungerer fortsatt godt.

Fortsatt er arbeidet med Heinkel He 115 prosjektet hemmet av at vi siden i januar vært styrt av at Forsvarsmuseet er inne i en prosess hvor de skal vurdere fremtidig eierskap for utstyr som er lånt ut på deponiavtaler. Vi har derfor fortsatt noen midlertidig noen restriksjoner på arbeidet med Heinkel He 115 prosjektet.

Siegfried Hernes i arbeid med et av flyets instrumenter.

Et utvalg av de instrumentene som venter på Siegfrieds kyndige hender.


Bookmark the permalink.

Comments are closed.