2019.09.01

En ny sommer er nærmest forbi og det er igjen tid for å tenke på hvilket arbeid som må og bør gjøres på vår Heinkel He 115. Situasjonen er nå litt annerledes enn hva den var før vi avsluttet arbeidet før ferien

• Fasting blood glucoseNormal erectile process begins with sexual stimulation in cialis.

. Det pågår et omfattende og intensivt arbeid med å sluttføre museets Bf 109 prosjekt. Dette arbeidet vil for en kortere periode legge beslag på veldig mye av arealet på verkstedet. Følgelig vil det være lite areal ledig for annet arbeid . Vi må derfor i denne perioden begrense vårt arbeid til mindre deler som kan håndteres på det arealet vi for tiden har tilgjengelig.

Denne begrensningen i verksteds areal gir oss ekstra tid til å tenke gjennom hvilke alternative metoder vi har tilgjengelig til å bevare flyets originalitet over en lengst mulig periode. Det er av andre og store aktører, som arbeider for å bevare originaliteten i sjøvrak av fly, gjort mye arbeid med å utvikle metoder for å stabilisere materialene i disse vrakene. En metode de har utviklet er å gi materialene en elektrolytisk behandling. Vi vil i tiden fremover, og i samarbeid med de andre partene som er involvert i He 115 prosjektet, gjøre en ny undersøkelse av hvilke av de metodene som er utviklet som kan være aktuelle for vårt fly. Dette arbeidet vil kreve at vi gjør en lang rekke forespørsler blant de aktørene som har vært involvert i utvikling og bruk av de forskjellige metodene.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.