2017.11.13

Det har som en oppfølging av høstens samtaler med Forsvarsmuseet nylig vært et nytt møte i Heinkel He 115 Styringskomitéen. Tema var igjen hvordan arbeidet med flyet skal videreføres. Det store spørsmålet er fortsatt hvor omfattende arbeid som skal gjøres for å hindre fremtidig korrosjon. Å både kunne ta vare på mest mulig av flyets originalitet, samtidig som en sikrer flyet en så lang levetid som mulig, vil kreve mange vanskelige, men nødvendige avveininger. Det ble konkludert med at vi ønsker å arbeide videre med disse spørsmålene i samarbeid med eksterne eksperter.

Det vil ble også besluttet at vi utover vinteren skal få tilgang til et mer egnet rom i utstillingen slik at vi kan lage en samlet fremvisning av de deler av flyet som er klar for utstilling.

Møtet bekreftet videre at arbeidet med å gjenoppbygge nese og cockpitseksjonen kan starte.

Ute i Heinkel Hallen arbeider vi fortsatt med den omfattende jobben som det er å sortere og organisere en hel masse store og store små deler. Dette er deler som vi til nå ikke har fått plassert på rett plass i lagerreolene.

Ned under er det limt inn bilder av instrumentpanelet som har stått montert bak i telegrafist cockpiten
. Panelet har vært utstyrt med en blanding av navigasjons og flyinstrumenter. Flyet hadde utstyr i telegrafist cockpiten slik at denne kunne styre flyet fra sin posisjon.

Instrumentpanel fra telegrafist cokcpit

 

Instrumentpanelet 4. juni 2012 før det ble demontert fra telegrafist cockpiten.

Instrumentpanelet 4. juni 2012 før det ble demontert fra telegrafist cockpiten.

Det samme instrumentpanelet 4

psychological status. However, due to the huge diversity ofavailable therapies for cost-effectiveness. sildenafil.

. juni 2012, dagen etter at flyet ble hevet.

Høyde og fartsmålere som har stått montert i underkant av det samme instrumentpanelet


Bookmark the permalink.

Comments are closed.