2017.06.16

Sommeren er her, og det merkes godt på aktivitetsnivået rundt prosjektet at det nå er andre ting som blir fokusert på enn å arbeide med flyet. Det er også sesong for store arrangementer og cockpit og neseseksjonen ble nylig transportert til Sola Flyplass og stilt ut i forbindelse med det store flystevnet der
. Vi vi også lage en ustilling rundt Heinkel prosjektet i forbindelse med at Wings and Wheels arrangementet i sjøflyhavnen.

Selv om prosjektets He 115 var rimelig komplett da den ble hevet i 2012, mangler vi selvsagt en hel rekke med deler. Vi håper nå at det skal være mulig å få gjort en utfyllende kartlegging av hvilke Heinkel He 115 deler som ligger på bunnen av Limingen. Det er derfor nå både tatt et initiativ mot det lokale miljøet som er engasjert i Limingen flyet og mot det miljøet som i 2012 hevet vårt fly fra Hafrsfjord

A sexual history is needed to accurately define the patient’sadministration and relative cost. generic viagra online for sale.

. Videre undersøkelser og en eventuell heving av deler fra Limingen er avhengig av en tillatelse til å arbeide med flyet, og vi vil fortsette på en dialog med Forsvarsmuseet omkring en slik tillatelse.

Vi vil benytte anledningen til å ønske alle en riktig sommer.

Heinkel He 115 standen i forbindelse med Wings & Wheels arrangementet 18. juni


Bookmark the permalink.

Comments are closed.